Introductie week NXT

Dinsdag kwam er eindelijk weer wat roering in de school. Eerst kwamen onze nieuwe brugklassers, een beetje timide nog, maar een hele leuke groep. De mentoren namen hun klas snel mee voor het introductieprogramma.

Daarna kwamen leerjaar 3 en 4 in de kantine met een iets hoger geluidsvolume. Zij hadden ook wel behoorlijk wat tijd nodig om bij te kletsen met elkaar. Even vroegen we ons af of ze allemaal de uitleg wel hadden gehoord met wat ze gingen doen die

dag, maar de hele ochtend verliep verder prima. Tot slot kwam leerjaar 2. Zij werden begroet door de coaches en ook zij gingen snel aan de slag met elkaar met een leuk dagprogramma. We hopen dat alle leerlingen enthousiast en met leuke verhalen thuis zijn gekomen deze week.

Introductieweek leerjaar 1

Wat een geweldige eerste schoolweek! Leerjaar 1 heeft kennis met elkaar gemaakt en iedereen is actief bezig geweest. Wat hebben wij gedaan in deze eerste schoolweek? Een bingo, stormen over een stormbaan, veel groepsspelletjes, een groot dierengeluidenspel, samen barbecueën en nog veel meer! Laat de rest van het jaar maar komen!

De volgende NXT zullen we verslag doen van alle activiteiten van de eerste week.

Ook interessant

Beste gasten, We willen u graag informeren dat Restaurant NXT vanaf 29 april tot 3 juni gesloten zal zijn vanwege praktijkexamens. We zijn echter verheugd om aan te kondigen dat we vanaf 5 juni weer geopend zijn voor de lunch en kijken ernaar uit om u dan weer te verwelkomen....

Lees verder

Op maandag 15 april jongstleden verliep de datum voor kandidaatstelling. Er hebben zich twee personen kandidaat gesteld voor de oudergeleding.

Lees verder

Afshin Mori eigenaar van Bimology en oud-leerling van NXT Maarsbergen gaf vandaag een lezing over BIM aan onze leerlingen uit de afdeling BWI en TIFT. Afshin is een BIM-engineer die ons heeft meegenomen waarom en hoe onze leerlingen hier in het toekomstig werkveld mee zullen gaan werken. Sketchup is de...

Lees verder

Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Voor de 4e klas leerlingen beginnen we nu aan de laatste loodjes. Wij wensen hen dan ook veel succes met de laatste tentamens.

Lees verder

Klas 2.1 en 2.2 HBR mochten dinsdag 13 februari op excursie naar de McDonald’s in Veenendaal. Ze mochten daar zelf aan de slag in de keuken. McFlurry en je eigen hamburger maken is dan toch echt wel heel speciaal! Ook ditmaal waren de leerlingen enorm enthousiast.

Lees verder