10 - Jul - 2022

Boeken inleveren en bestellen

Voorheen leverden leerlingen de boekenpakketten aan het eind van het jaar weer in bij medewerkers van Van Dijk. Sinds dit schooljaar zijn we echter overgestapt naar printversies van de leermiddelen. Dat betekent dat de boeken niet meer ingeleverd hoeven te worden en dat leerlingen die mogen houden. Enige uitzondering daarop is het boek voor maatschappijleer in het derde leerjaar. Dat kunnen leerlingen inleveren bij Sylvia Hoogendam aan de receptie.

Vanaf 5 juli kunt u via www.vandijk.nl de leermiddelen voor het volgende schooljaar bestellen. Via deze link kunt u een instructievideo van Van Dijk bekijken over het bestelproces. Ter verduidelijking hieronder stapsgewijs beschreven hoe het bestelproces verloopt:

1. Ga naar  www.vandijk.nl

2. Kies de plaats van de school, de school en de opleiding van uw kind

3. Log in met uw inloggegevens

4. Volg de stappen in het scherm om een account aan te maken

5. Kies de juiste leermiddelenlijst

6. Kies in mavo3 en mavo4 de juiste vakken

7. Wanneer u dat wil kunt u de bestelling aanvullen met extra schoolspullen of een aanvullende verzekering

8. Vink aan of u de vrijwillige ouderbijdrage wilt voldoen

9. Controleer de bestelling en rond deze af. Hierna ontvangt u een orderbevestiging per e-mail

10. U wordt via de e-mail op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd Van Dijk adviseert nadrukkelijk om dat voor 10 juli te doen. Bij Van Dijk is de zomervakantie altijd topdrukte en zo hebben zij genoeg tijd om bestellingen te verwerken. Er is dit jaar geen sluitingstermijn voor het plaatsen van bestellingen. Via Van Dijk kunt u straks ook de vrijwillige ouderbijdrage betalen.

Ook interessant

Op zondag 26 Juni opende NXT- Doorn de deuren voor “Gluren op de Heuvelrug “ . In het schoolgebouw was een tentoonstelling te zien van kunstwerken en fotografie van leerlingen die zijn gemaakt in de lessen Talentklas Expressie, Beeldende Vorming en CKV. De bezoekers konden onder het genot van een...

Lees verder

Op 6 Juli kwamen de toppers uit groep 7 langs bij NXT Doorn en konden ze verschillende Talentworkshops volgen! Een geweldige middag met sport, creativiteit, ondernemen en koken & bakken volgde! Leuk dat jullie er waren.

Lees verder

Op initiatief van twee brugklasleerlingen hebben wij een summerparty georganiseerd. We zijn trots en blij dat we de toffe ideeën van onze leerlingen weer in de praktijk kunnen brengen. We hebben genoten van iedereen die aanwezig was. We zien jullie op het volgende schoolfeest.

Lees verder

Op 6 Juli stond de diploma uitreiking op het programma! We hebben kunnen genieten van de mooie woorden en bedankjes van alles coaches. Maar waar we écht van genoten hebben.. dat waren jullie! Bedankt voor de fantastische jaren en succes in de toekomst.

Lees verder

De leerlingen van de tweede klassen hebben de onderbouw van Engels afgesloten met taalstad Engels. Dit is een project waarbij de leerlingen de taal in praktijk brengen in "realistische" situaties zoals het bestellen van een drankje, het uitproberen van een leuk jasje of praten over jezelf in hyde park.

Lees verder

NXT Doorn doet mee met het grootste kunst en cultuur huiskamerfestival van de Utrechtse heuvelrug. Op zondag 26 juni is onze school geopend en zijn kunstwerken van onze leerlingen te zien uit de talentklassen en de lessen Beeldende Vorming.

Lees verder