Openlesdagen 2022

Op donderdag 17 & vrijdag 18 November worden op NXT Maarsbergen openlesdagen georganiseerd.

Op de openlesdagen komen de basisscholen een kijkje nemen bij NXT Maarsbergen. We bieden een programma aan voor de ochtend of de middag en de scholen kunnen zich hiervoor opgeven. De meeste scholen krijgen binnen nu twee weken een uitnodiging toegestuurd. wanneer uw zoon of dochter zijn of haar basisschool niet langs komt. Kunt u zich aanmelden via onderstaand email adres.

jkrosenbrink@nxt.eu

Op woensdag 18 januari 2023 en op 1 februari 2023 hebben we Open Huis . Natuurlijk willen we dan graag iedereen in school ontvangen om onze school te laten zien. Informatie hierover volgt nog.

Ook interessant

Ook dit jaar stond de eerste week weer in het teken van kennismaken en elkaar leren kennen. Daarnaast hebben klas 2,3,4 ook een programma gedraaid om weer te wennen aan elkaar en school.

Lees verder

Er is maanden hard gewerkt aan de nieuwe dierenverblijven. Ze zijn ontworpen door architect Cees Delfgou uit Amerongen en gebouwd door leerkrachten en leerlingen van NXT (voorheen Vakcollege Maarsbergen).

Lees verder

Vrijdag waren deze kanjers van NXT bij de regionale bijeenkomst van ‘t is for tech’ in Leerhotel het Klooster in Amersfoort. De drie kanjers en leerlingen van andere scholen waren gevraagd om mee te praten over de ontwikkelingen in t is for tech.

Lees verder