Ik zit in groep 8

Als je in groep 8 zit, sta je voor de moeilijke, maar ook heel erg leuke keuze om de juiste middelbare school te kiezen. Wat past bij jou, wat kun je en wat wil jij? Bij ons op school gaan we samen ontdekken waar jouw talenten liggen en waar jij je in wilt ontwikkelen.

Als je kiest voor NXT Maarsbergen, dan kies je voor een warme school met veel keuzemogelijkheden. NXT is voor alle niveaus van het vmbo en ook voor leerlingen die praktisch leren en op havo-niveau onderwijs willen krijgen. Wij hebben aandacht voor de individuele leerling. Daar staan wij voor. Dat betekent dat wij dichtbij zijn. Dichtbij jouw talent. Dichtbij wat jij nog wil leren. Dichtbij de combinatie van praktijk én theorie. Leren door doen is ons motto en vind je overal terug in ons onderwijs.
Wij geloven in een groeimindset bij al onze leerlingen en collega’s, dit zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en zin om te leren. Een groeimindset helpt iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Benieuwd geworden naar onze school? kom dan naar onze meeloopdag, open dag of informatie avond.

Meeloopdagen

Op 18 en 19 november zijn onze meeloopdagen. Er is een speciaal programma voor leerlingen van groep 8. Leren door doen is ons motto en dat is goed te merken tijdens deze meeloopdagen.

Open dag

De open dag is bedoeld voor leerlingen groep (7 en) 8 en de ouders/verzorgers.
Onze open dag staat gepland op zaterdag 22 januari van 9:30 uur tot 12:30 uur.

Informatie avond ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8

Maandag 22 november & donderdag 3 februari beide avonden beginnen om 19:00 uur. Opgeven is niet nodig, We heten u graag welkom in de kantine van NXT.

Klik hier: schoolgids van 2021-2022 om de schoolgids te openen.