Ik zit in groep 8

Als je in groep 8 zit, sta je voor de moeilijke, maar ook heel erg leuke keuze om de juiste middelbare school te kiezen. Wat past bij jou, wat kun je en wat wil jij? Bij ons op school gaan we samen ontdekken waar jouw talenten liggen en waar jij je in wilt ontwikkelen.

Als je kiest voor NXT Maarsbergen, dan kies je voor een warme school met veel keuzemogelijkheden. NXT is voor alle niveaus van het vmbo en het (vak)havo. In leerjaar 1 en 2 werken wij met heterogene klassen in de vorm van ‘dakpanklassen’.  Voor komend schooljaar kunnen wij 140 brugklasleerlingen inschrijven, ongeacht hun niveau. Wij hebben aandacht voor de individuele leerling. Daar staan wij voor. Dat betekent dat wij dichtbij zijn. Dichtbij jouw talent. Dichtbij wat jij nog wil leren. Dichtbij de combinatie van praktijk én theorie.

Leren door doen is ons motto en vind je overal terug in ons onderwijs. Wij geloven in een groeimindset bij al onze leerlingen en collega’s, dit zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en zin om te leren. Een groeimindset helpt iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Benieuwd geworden naar onze school? Kom dan naar onze informatieavonden (voor ouders/verzorgers) en/of onze open huis middagen.

Informatie avonden voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8

Wij hebben twee informatieavonden gepland voor ouders van leerlingen uit groep 8. De eerste avond is op dinsdag 28 november 2023 en start om 19.00 - 20.00 uur in de kantine van onze school. Opgeven is niet nodig.

Onze tweede avond is donderdag 15 februari 2024, ook weer van 19.00 uur - 20.00 uur.

Open huis middagen

Ons Open Huis voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers  is dit schooljaar georganiseerd op woensdagmiddag 17 januari 2024 en woensdagmiddag 7 februari 2024.  Beide momenten zijn van 15.30 uur tot 17.30 uur.