Excursie PIE & BWI | Duurzame toekomst op het spoor

Excursie naar Railcenter in Amersfoort

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat er allemaal kan binnen de techniek, gaan we soms ook buiten de school om de praktijk ook in werkelijkheid te zien. Maandag 10 oktober gaan de 3e klassers van BWI en dinsdag 18 oktober met de 3e en 4e klas PIE naar Railcenter in Amersfoort. Railcenter is het opleidingscentrum van Prorail.

Hier staan nagebouwde situaties rond het spoor die in Nederland al bestaan, zodat hiermee geoefend kan worden door toekomstige medewerkers.

Ook interessant

De Medezeggenschapsraad bestaat uit drie geledingen (groepen): een personeelsgeleding en een oudergeleding en een leerlinggeleding. 4 leden uit het personeel, 2 ouders en 2 leerlingen. Ouders en personeelsleden in de MR worden gekozen door alle ouders en alle personeelsleden op school. Iedere ouder en personeelslid kan zich kandideren voor een...

Lees verder

Afshin Mori eigenaar van Bimology en oud-leerling van NXT Maarsbergen gaf vandaag een lezing over BIM aan onze leerlingen uit de afdeling BWI en TIFT. Afshin is een BIM-engineer die ons heeft meegenomen waarom en hoe onze leerlingen hier in het toekomstig werkveld mee zullen gaan werken. Sketchup is de...

Lees verder

Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Voor de 4e klas leerlingen beginnen we nu aan de laatste loodjes. Wij wensen hen dan ook veel succes met de laatste tentamens.

Lees verder

Klas 2.1 en 2.2 HBR mochten dinsdag 13 februari op excursie naar de McDonald’s in Veenendaal. Ze mochten daar zelf aan de slag in de keuken. McFlurry en je eigen hamburger maken is dan toch echt wel heel speciaal! Ook ditmaal waren de leerlingen enorm enthousiast.

Lees verder

Morgen is het Valentijnsdag. Een aantal leerlingen van klas 3 BWI hebben een prachtige brievenbus gebouwd. Deze brievenbus is te vinden in de hal en daar kan iedereen een prachtige liefdesverklaring in stoppen voor een heimelijke liefde. Morgen meer dus stay tuned.

Lees verder