Gala examenkandidaten

Afgelopen woensdag hebben de examenkandidaten van NXT Maarsbergen een groots gala georganiseerd.

Na thuis alle voorbereidingen getroffen te hebben kwamen de leerlingen in hun mooiste pak/jurk naar NXT Maarsbergen. De voertuigen waren stuk voor stuk indrukwekkend en uniek. Na de foto's en een warm onthaal van Willem en meneer van Eck liepen de leerlingen over de rode loper naar het galafeest.

Voor een kleine impressie bekijk de onderstaande foto's, het was een geslaagde avond waarin werd gedanst en gefeest!

Ook interessant

Er is maanden hard gewerkt aan de nieuwe dierenverblijven. Ze zijn ontworpen door architect Cees Delfgou uit Amerongen en gebouwd door leerkrachten en leerlingen van NXT (voorheen Vakcollege Maarsbergen).

Lees verder

Vrijdag waren deze kanjers van NXT bij de regionale bijeenkomst van ‘t is for tech’ in Leerhotel het Klooster in Amersfoort. De drie kanjers en leerlingen van andere scholen waren gevraagd om mee te praten over de ontwikkelingen in t is for tech.

Lees verder

Het kan niemand ontgaan zijn, de situatie in Oekraïne is schrijnend. Veel kinderen en jongeren zijn Oekraïne inmiddels ontvlucht Deze kinderen worden op veel plekken in onder andere Polen opgevangen.

Lees verder

Wij willen je dan ook graag uitnodigen om samen met een van jouw ouders/verzorgers langs te komen op onze open middag. Deze open middag is op woensdag 9 maart van 16.00-18.00. Laat een van jouw ouders/verzorgers de school nog eens zien en kom de sfeer proeven! We zien je graag...

Lees verder