Introductie week NXT

Dinsdag kwam er eindelijk weer wat roering in de school. Eerst kwamen onze nieuwe brugklassers, een beetje timide nog, maar een hele leuke groep. De mentoren namen hun klas snel mee voor het introductieprogramma.

Daarna kwamen leerjaar 3 en 4 in de kantine met een iets hoger geluidsvolume. Zij hadden ook wel behoorlijk wat tijd nodig om bij te kletsen met elkaar. Even vroegen we ons af of ze allemaal de uitleg wel hadden gehoord met wat ze gingen doen die

dag, maar de hele ochtend verliep verder prima. Tot slot kwam leerjaar 2. Zij werden begroet door de coaches en ook zij gingen snel aan de slag met elkaar met een leuk dagprogramma. We hopen dat alle leerlingen enthousiast en met leuke verhalen thuis zijn gekomen deze week.

Introductieweek leerjaar 1

Wat een geweldige eerste schoolweek! Leerjaar 1 heeft kennis met elkaar gemaakt en iedereen is actief bezig geweest. Wat hebben wij gedaan in deze eerste schoolweek? Een bingo, stormen over een stormbaan, veel groepsspelletjes, een groot dierengeluidenspel, samen barbecueën en nog veel meer! Laat de rest van het jaar maar komen!

De volgende NXT zullen we verslag doen van alle activiteiten van de eerste week.

Ook interessant

Techniek staat voor niets! En dat willen we als T is for Tech maar al te graag leren aan leerlingen van middelbare scholen in de omgeving Amersfoort. Op onze hotspot maken leerlingen kennis met de nieuwste technieken door lessen en workshops. Om leerlingen op tijd van school naar de hotspot...

Lees verder