Introductie week NXT

Ook dit jaar stond de eerste week weer in het teken van kennismaken en elkaar leren kennen. Daarnaast hebben klas 2,3,4 ook een programma gedraaid om weer te wennen aan elkaar en school.

vooral voor de bruggers stond de introductie in het teken van kennismakingspelletjes en spelletjes. Zoals vanouds mochten de leerlingen shirt verven op de eerste dag. Deze hebben ze de hele week aangehad tijdens de activiteiten. Ze gingen ermee van de stormbaan, bubbelballen en door 't Doornse gat. De donderdag was warm maar gelukkig gaven de waterspellen wat verfrissing.

Ook interessant

Er is maanden hard gewerkt aan de nieuwe dierenverblijven. Ze zijn ontworpen door architect Cees Delfgou uit Amerongen en gebouwd door leerkrachten en leerlingen van NXT (voorheen Vakcollege Maarsbergen).

Lees verder

Vrijdag waren deze kanjers van NXT bij de regionale bijeenkomst van ‘t is for tech’ in Leerhotel het Klooster in Amersfoort. De drie kanjers en leerlingen van andere scholen waren gevraagd om mee te praten over de ontwikkelingen in t is for tech.

Lees verder