NXT sportoriëntatie

Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zo ver; op woensdag 22 maart was de sportoriëntatie van klas 3&4.

De leerlingen hebben zelf de keuze gemaakt voor twee verschillende sportworkshops. Er werd de gedanst, geskatet, gebokst, een mooie route met de mountainbike gefietst door het bos, maar ook hebben sommige leerlingen er werkelijk alles aan gedaan om de dubbel 20 te raken. Naast de activiteiten op school stonden er ook veel activiteiten in Hoenderdaal op het programma. Hier werden verschillende ballen weggeslagen, tennis, squash, paddel, maar ook de golfballen vlogen je om de oren. Er waren ook een aantal leerlingen die de innerlijke rust hebben opgezocht in de les Yoga. De weersvoorspellingen waren niet geweldig maar gelukkig viel het op de dag zelf erg mee! Collega’s die geholpen hebben, ontzettend bedankt voor jullie inzet! En tot slot een groot compliment voor de leerlingen, jullie hebben het geweldig gedaan!

Ook interessant

Beste gasten, We willen u graag informeren dat Restaurant NXT vanaf 29 april tot 3 juni gesloten zal zijn vanwege praktijkexamens. We zijn echter verheugd om aan te kondigen dat we vanaf 5 juni weer geopend zijn voor de lunch en kijken ernaar uit om u dan weer te verwelkomen....

Lees verder

Op maandag 15 april jongstleden verliep de datum voor kandidaatstelling. Er hebben zich twee personen kandidaat gesteld voor de oudergeleding.

Lees verder

Afshin Mori eigenaar van Bimology en oud-leerling van NXT Maarsbergen gaf vandaag een lezing over BIM aan onze leerlingen uit de afdeling BWI en TIFT. Afshin is een BIM-engineer die ons heeft meegenomen waarom en hoe onze leerlingen hier in het toekomstig werkveld mee zullen gaan werken. Sketchup is de...

Lees verder

Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Voor de 4e klas leerlingen beginnen we nu aan de laatste loodjes. Wij wensen hen dan ook veel succes met de laatste tentamens.

Lees verder

Klas 2.1 en 2.2 HBR mochten dinsdag 13 februari op excursie naar de McDonald’s in Veenendaal. Ze mochten daar zelf aan de slag in de keuken. McFlurry en je eigen hamburger maken is dan toch echt wel heel speciaal! Ook ditmaal waren de leerlingen enorm enthousiast.

Lees verder