Tech-event

Ben jij benieuwd naar wat je later allemaal kunt worden binnen de technieksector? Kom dan langs op 18 februari op het Tech-event.

Download hier pagina 1 van de flyer.

Download hier pagina 2 van de flyer.

De bedrijven die meedoen:

Ook interessant

Afshin Mori eigenaar van Bimology en oud-leerling van NXT Maarsbergen gaf vandaag een lezing over BIM aan onze leerlingen uit de afdeling BWI en TIFT. Afshin is een BIM-engineer die ons heeft meegenomen waarom en hoe onze leerlingen hier in het toekomstig werkveld mee zullen gaan werken. Sketchup is de...

Lees verder

Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Voor de 4e klas leerlingen beginnen we nu aan de laatste loodjes. Wij wensen hen dan ook veel succes met de laatste tentamens.

Lees verder

Klas 2.1 en 2.2 HBR mochten dinsdag 13 februari op excursie naar de McDonald’s in Veenendaal. Ze mochten daar zelf aan de slag in de keuken. McFlurry en je eigen hamburger maken is dan toch echt wel heel speciaal! Ook ditmaal waren de leerlingen enorm enthousiast.

Lees verder

Morgen is het Valentijnsdag. Een aantal leerlingen van klas 3 BWI hebben een prachtige brievenbus gebouwd. Deze brievenbus is te vinden in de hal en daar kan iedereen een prachtige liefdesverklaring in stoppen voor een heimelijke liefde. Morgen meer dus stay tuned.

Lees verder

De leerlingen van NXT Maarsbergen groeien voor een groot deel op tussen de boerderijen, tuinderijen en grondverzetbedrijven. De behoefte aan goed opgeleid personeel bij bedrijven in de regio is groot. Vandaar dat deze vakschool heeft gekozen voor het keuzevak Terreinafwerking. Toch ontbrak er nog iets: een minigraver. Hans Goes, Docent...

Lees verder