Week van de techniek - 3 tot en met 7 oktober 2022

Maak kennis met techniek in "De week van de Techniek"

Eindelijk, we mogen weer! Rond de 1300 VMBO leerlingen, leerjaar 2, maken kennis met techniek tijdens de Week van de Techniek. Elke leerling volgt 4 technische workshops van 20 minuten. We sluiten af met een techniekquiz. Uiteraard is er voor de winnaar een prijs.

We zijn trots op de samenwerking met: Lomans, Croonwolter & Dros, Unica, Goflex, Bouwmensen, IW Midden, Schildersvakopleiding, Pon, Elma, Iteq, Van Halteren, Havi, Makecenter, Sectorinstituut, ROC MN, Hoornbeeck College, MBO Amersfoort. Fijn dat zij een workshop verzorgen voor al deze leerlingen. En allemaal op locatie Wereld van Techniek op de Hardwareweg 15 in Amersfoort. We maken er weer mooie, leerzame en gezellige dagen van! Meer info

Ook interessant

Over een klein jaar is het zo ver, dan begin je in de brugklas op een nieuwe school! Het is waarschijnlijk best spannend om jouw nieuwe school uit te kiezen.

Lees verder

Ook dit jaar stond de eerste week weer in het teken van kennismaken en elkaar leren kennen. Daarnaast hebben klas 2,3,4 ook een programma gedraaid om weer te wennen aan elkaar en school.

Lees verder