Aanmeldprocedure NXT Doorn

In onze missie zeggen we dat onze school open staat voor alle leerlingen. NXT Doorn hanteert geen wachtlijsten of loting om het aantal leerlingen te reguleren. Wie voor NXT Doorn kiest en toelaatbaar is tot de onderwijssoort, wordt in principe toegelaten. Niet de organisatie van de school maar de leerling staat centraal. Slechts in zwaarwegende uitzonderingsgevallen wordt van dit principe afgeweken.

Samen met de leerkracht van de basisschool bespreekt u voor welke onderwijssoort u uw kind wilt aanmelden. U kunt uw kind vervolgens bij ons aanmelden via de basisschool, die dat met een digitaal aanmeldingsformulier in een regionaal systeem invoert. U krijgt van ons dan een bevestiging van aanmelding, waarna de toelatingscommissie gaat bekijken of uw kind plaatsbaar is.

De aanmeldingsprocedure is voor alle scholen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hetzelfde. Wilt u meer weten over de aanmeldingsprocedure? Bezoek dan de website van de VO-gids: https://www.devogids.nl/

Nieuwsgierig naar de pagina van NXT Doorn in de VO-gids? Klik dan hier!

Voor aanmeldingen van buiten de regio kunt u dit aanmeldformuliergebruiken.

Bij de toelating gaan wij uit van het advies van de basisschool. In april 2024 krijgt u via e-mail bericht over de plaatsing.