Gluren bij NXT Doorn

Op zondag 26 Juni opende NXT- Doorn de deuren voor “Gluren op de Heuvelrug “ . In het schoolgebouw was een tentoonstelling te zien van kunstwerken en fotografie van leerlingen die zijn gemaakt in de lessen Talentklas Expressie, Beeldende Vorming en CKV. De bezoekers konden onder het genot van een kopje thee of koffie genieten van het optreden van het geweldige kleinkunst duo Jenneke en Sanne die tweestemmig Nederlandstalige liedjes zongen. Alle gluurders , waaronder onze wethouder Karin Ooievaar waren zeer onder de indruk van de kunstwerken van onze leerlingen en het optreden van Jenneke en Sanne. Onze locatie werd druk bezocht door jong en oud en ook door ouders met toekomstige brugklassers Speciaal dank aan een aantal kanjers uit het tweede en derde leerjaar die hebben geholpen om er een geweldige dag van te maken. Door bezoekers is ook een vrijwillige bijdrage achter gelaten via een QR code of in de spaarpot. Dit bedrag zal later bekend gemaakt worden door de organisatie van Gluren. Dit was een mooie gelegenheid om onze school buiten de gebruikelijke open dag open te stellen voor iedereen die wilde gluren. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Ook interessant

Voorheen leverden leerlingen de boekenpakketten aan het eind van het jaar weer in bij medewerkers van Van Dijk. Sinds dit schooljaar zijn we echter overgestapt naar printversies van de leermiddelen. Dat betekent dat de boeken niet meer ingeleverd hoeven te worden en dat leerlingen die mogen houden. Enige uitzondering daarop...

Lees verder

Op 6 Juli kwamen de toppers uit groep 7 langs bij NXT Doorn en konden ze verschillende Talentworkshops volgen! Een geweldige middag met sport, creativiteit, ondernemen en koken & bakken volgde! Leuk dat jullie er waren.

Lees verder

Op initiatief van twee brugklasleerlingen hebben wij een summerparty georganiseerd. We zijn trots en blij dat we de toffe ideeën van onze leerlingen weer in de praktijk kunnen brengen. We hebben genoten van iedereen die aanwezig was. We zien jullie op het volgende schoolfeest.

Lees verder

Op 6 Juli stond de diploma uitreiking op het programma! We hebben kunnen genieten van de mooie woorden en bedankjes van alles coaches. Maar waar we écht van genoten hebben.. dat waren jullie! Bedankt voor de fantastische jaren en succes in de toekomst.

Lees verder

De leerlingen van de tweede klassen hebben de onderbouw van Engels afgesloten met taalstad Engels. Dit is een project waarbij de leerlingen de taal in praktijk brengen in "realistische" situaties zoals het bestellen van een drankje, het uitproberen van een leuk jasje of praten over jezelf in hyde park.

Lees verder

NXT Doorn doet mee met het grootste kunst en cultuur huiskamerfestival van de Utrechtse heuvelrug. Op zondag 26 juni is onze school geopend en zijn kunstwerken van onze leerlingen te zien uit de talentklassen en de lessen Beeldende Vorming.

Lees verder