Input avond voor ouders

Vanuit het nationaal plan onderwijs komen er financiële middelen vrij om corona-vertragingen te ondervangen. We willen graag de mogelijkheid bieden aan u om aan te geven waar u eventuele leervertragingen tegenkomt bij uw kind.

Zoals u wellicht heeft meegekregen, heeft de overheid extra geld beschikbaar gesteld om de eventueel opgelopen corona-vertragingen te ondervangen. Als school geven we zelf invulling aan deze gelden.

Op dit moment zijn wij bezig met het uitvoeren van een schoolscan. Dit is een onderzoek om in kaart te brengen waar de gelden het beste kunnen worden ingezet. De leerlingen geven deze week op school hun input in mentorlessen of flexuren en er worden ook gesprekken gevoerd binnen de docententeams. Voor deze schoolscan willen we ook graag input van de ouders van onze leerlingen. We zijn benieuwd naar uw beeld op de leervertraging en het sociaal-emotioneel welzijn van uw kind. Daarom nodigen we u uit om online deel te nemen aan de input-avond. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 22 juni van 20:00 tot 21:00 online via teams. Na een korte introductie zullen we opsplitsen in groepen van ongeveer 5 personen. In elke groep is ook een gespreksleider vanuit school aanwezig. Wilt u participeren tijdens deze avond? Dan kunt u zich opgeven via de volgende link: https://forms.office.com/r/7xJzNjxYP5. De deadline voor het aanmelden is vrijdag 18 juni om 12:00.

Ook interessant

NXT is de leukste kleine school van Midden-Nederland voor mavo en havo. NXT is een school waar je echt wat te kiezen hebt en waarbij we je de ruimte geven om je eigen talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Lees verder

Vandaag was de officiële opening van de T is for Tech Hotpsot, Dé centrale plek in de Wereld van Techniek in Amersfoort, waar techniekkennis en -praktijk samenkomen. Ook techniekleerlingen van NXT gaan op deze fantastische plek onderwijs gaan krijgen.

Lees verder

Onze vierde klassers zijn inmiddels alweer thuis en we hopen dat ze een beetje zijn bijgekomen. Afgelopen maandag vertrokken ze, een groep van ongeveer 100 leerlingen, in de zon richting Leusden.

Lees verder

Dit jaar vinden er weer openlesdagen plaats bij NXT Maarsbergen. De basisscholen komen op donderdag 18 en vrijdag 19 november een kijkje nemen in onze school.

Lees verder

De laatste nieuwsbrief voor ouders met informatie over; flexuren, geen digitaal lesmateriaal in magister?, Nieuwe Frans docent, schoolgids, diatoetsen klas 1, vacature oudergeleiding medezeggenschapsraad en het Sport+ programma.

Lees verder

Van de herfstvakantie tot de krokusvakantie hebben wij iedere woensdagmiddag een Open Lesmiddag voor leerlingen uit groep 7 en 8 die interesse hebben in onze school. Tijdens de open lessen krijg je een beeld van onze school en van onze manier van lesgeven. De lessen duren van 13:00 uur tot...

Lees verder