DENK EN PRAAT MEE OVER CORONA

Premier Mark Rutte riep onlangs alle jongeren op om ideeën te spuien over de 1,5 meter samenleving. Hij wil met jullie in gesprek over hoe we om moeten gaan met Corona. Wij zijn als gemeente ook benieuwd naar jullie ideeën. We verzamelen jullie input en sturen die namens jullie richting het kabinet in juli dit jaar. Je kunt hiervoor de enquête invullen.

We willen ook graag in gesprek met jullie: op woensdag 8 juli om 14.00 uur houden we een online meeting met wethouder Chantal Broekhuis en Hans Waaldijk. Het duurt een klein uurtje.

Als je wilt deelnemen aan het gesprek, kun je dit uiterlijk 30 juni doorgeven per mail naar Secretariaat@Heuvelrug.nl. We nodigen je dan uit via Microsoft TEAMS.

(NB Je hoeft dat niet te installeren, je kunt op 8 juli op de link drukken om deel te nemen aan het gesprek )

https://nl.surveymonkey.com/r/hebjijeengoedidee

Ook interessant

Vanuit het nationaal plan onderwijs komen er financiële middelen vrij om corona-vertragingen te ondervangen. We willen graag de mogelijkheid bieden aan u om aan te geven waar u eventuele leervertragingen tegenkomt bij uw kind.

Lees verder

Klaar voor de start?! AF! Het School Running Project 2.0 is van start gegaan! Het school running project ziet er dit jaar anders uit dan normaal. In plaats van een grote wedstrijd aan het einde van het project kan je nu elke week de strijd aan gaan met andere leerlingen...

Lees verder

Op NXT Doorn hebben 3 leerlingen Joep, Jee en Charlotte het vak Engels leerjaar 3 en 4 in een versneld programma afgerond met hele mooie eindcijfers. Dit vinden wij een TOP prestatie zeker in dit bijzondere schooljaar waar zij dit voor een groot deel zelfstandig en op afstand hebben moeten...

Lees verder

Nee hoor. De voorbereidingen zijn begonnen voor de vernieuwde kantine. Hier komt straks de aansluiting met een prachtig podium. De afdeling BWI is namelijk keihard aan het werk geweest en overal in school staan al nieuwe kantine onderdelen opgeslagen; zitblokken, stukken podium, werkplekken…. Het gaat echt NXT worden!

Lees verder